Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 14 december 2013

Poekie en de Poekie-postdozen! (UZ Gent, AZ Alma Eeklo)

 
Poekie bracht 3 dozen vol knuffels naar het postkantoor., want er was nood aan knuffels...
 
De eerste doos was voor De LIEving (opvang broertjes/zusjes) in het UZ Gent. Tijdens de Kerstvakantie worden de sneeuwmannetjes aan de broertjes/zusjes geschonken. De pinguïns worden tijdens de 'Ontmoetingsdag voor Kinderen van Ouders met Kanker' uitgedeeld. En de andere Kerstknuffels gaan zeker ook een nieuw vriendje vinden hoor!
 
"De Poekies zijn goed aangekomen in De LIEving! Ze zijn prachtig! Dank jullie wel! Groetjes, De LIEvingers"
 

 
Een tweede doos was ook voor het UZ Gent bestemd, voor de afdeling Intensieve Zorgen. Daar krijgen alle kindjes steeds een Poekie-knuffel en een 'zonnedeken'. Er staat zelfs al een volgende levering voor hen klaar...
 
"De doos met knuffels is goed toegekomen. De knuffels zijn een gigantisch succes, en we krijgen alleen maar positieve reacties! Dries (hoofdverpleegkundige Intensieve Zorgen)"
 
 
 
De derde doos was gevuld met kleine knuffeltjes en tasjes voor AZ Alma Eeklo. De knuffeltjes zijn voor de 'prikkenmand'.
 
"Deze morgen .... POEKIE kerstkadootje !!
Heel erg bedankt POEKIE , de knuffeltjes zijn weeral eens geweldig en zullen onze kindjes troosten na hun spoed-contact in AZ Alma ! Dikke merci !!!!! Groetjes, Isabel (verpleegkundige)
 
Poekie wil iedereen nog eens van harte bedanken voor de creatieve inzet! Jullie zorgen er mee voor dat de knuffels telkens een beetje troost, warmte en vriendschap brengen bij de kinderen! Super!
 
Groetjes, Saskia & Poekie
xxx